júl
17

Uopsz

Címkék: unalom eltiltas | Szerző: _MeMe_ | 7:10 pm

 

 

Anyáék eltiltottak a gépemtől, ráadásul szerintem még új rejteket is találtak neki, így még szuggerálni sem tudom. Megint valami katartikus film, Kecsó, Otthonmozi, egy kész műsort adtak le indulás előtt, nyerítve röhögtem. Ami azért elég furcsán hatott.

Szóval garázdálkodom.

Öcsémmel egy nap alatt egy évadnyi sorozatot lepörgettünk, nem semmi teljesítmény, el is ültem a fenekem. Trónok harca, vagy mi a búbánat, nem rossz, elég erőteljesen rá lehet kattani.

Kedden indulok Csillag.ra, szerintem fantasztikus lesz, öt nap, sátorral, hálózsákkal, bogarakkal. Kicsi koromban egyszer felvertünk egy  sátrat a kertben és kivittünk mindenféle kis szirszart, játékokat, paplant, satöbbi. Nem tartott sokáig a dolog, mert a bátyám, meg az öcsém, te jóég mekkora hülyék voltak akkoriban, ezt is Zalán néni rejtekhelyének képzelték. Eeegen.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://megir.blog.hu/api/trackback/id/tr313075002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása